2 315 ₴
Показати оптові ціниІноді повільніше — краще, особливо, коли мова йде про швидкість засвоєння протеїну.
У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотної середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж у два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою і іншими протеїнами. Казеїн — це найпоширеніший протеїн в коров'ячому молоці. Вважається, що це високоякісний протеїн, оскільки він легко асимілюється і дає достатню кількість амінокислот, які не можуть бути синтезовані самим організмом.
Ще одна корисна властивість казеїну полягає в тому, що він дає відчуття ситості. Казеїн надає легкий тиск на стінки шлунка. З боку шлунка надходять таким чином сигнали в головний мозок про те, що шлунок наповнений і треба припинити їсти. Казеїн засвоюється повільніше всіх інших типів протеїну. Це дозволяє створити ефект повільного вивільнення "time-released", то є постійний приплив амінокислот в м'язи протягом довгого періоду часу.
Бодібілдери і атлети, які прагнуть наростити чистий м'язову масу, скоротять час відновлення і зможуть уникнути м'язового руйнування завдяки 100% Casein Protein. Також можуть отримати велику користь від даного продукту особи, зацікавлені у поліпшенні якості свого сну.
Дослідження казеїну
Мабуть, саме цікаве дослідження казеїну, дослідження Буар, встановило, що казеїн приблизно на 30% збільшує протеїновий синтез, а також зменшує катаболізм на 34%. Але більш важливо, що казеїн сприяє збереженню позитивного балансу азоту протягом 7 годин після вживання.
Інше дослідження звернуло увагу на ефект казеїну, коли його використовували в програмі 12-тижневої важкоатлетичні програми. Учасники були розділені на дві групи, кожна з яких дотримувалася збалансованої дієти, включаючи 75 г додаткового протеїну в день. Відмінність була тільки в джерелі використовуваного протеїну: у той час як перша група використовувала протеїнові коктейлі, в основі яких була сироватка, друга група використовувала молочні протеїнові ізоляти (80% казеїну, 20% сироватки). Наприкінці дослідження група, яка використала ізолят молочного протеїну, скинула більше зайвого жиру (7 кг проти 4,2 кг), набрала більше чистої маси (4 кг проти 2 кг), а також в цілому стала сильнішою, ніж група, яка використала сироватку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Optimum Nutrition |
Країна виробник | США |
Вага | 0.909 г |
Вид протеїну | Казеїн |
Смак | Печиво з кремом |
Упаковка | Пластикова банка |
Форма випуску | Порошок |