Для максимально ефективного зростання м'язового об'єму клітини мускулатури необхідно своєчасно забезпечувати будівельним матеріалом. Сироватковий протеїн OstroVit WPC 80 це якісний джерело білка від популярного європейського бренду.
Основним інгредієнтом протеїну WPC 80 є сироватковий концентрат з якісним амінокислотним профілем. Профіль отриманий з натурального молока, і абсолютно не містить сої або інших білків рослинної природи, що позитивно позначається на засвоюваності продукту. Загальновідомо, що даний вид білка один з найбільш ефективних при наборі чистої м'язової маси. Також зазначається його антикатаболічну дію і позитивний вплив при відновленні після спортивних травм.
На відміну від деяких інших виробників протеїнових добавок, компанія OstroVit у своєму протеїні WPC 80 не використовувала гідролізовані пептиди. Як показали дослідження пшенична клейковина, яка використовується для їх отримання, погано поєднується з білковими продуктами, знижуючи рівень вмісту білка в продукті.
Зверніть увагу, що купити цю добавку або будь-який інший протеїн в Києві, а також з доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет магазині ProteonPlus.com.ua.
Варто відзначити відповідальний підхід бренду до виробництва продукту. Починаючи з ретельної перевірки використовуваних інгредієнтів, сучасної виробничої лінії з використанням процедури ультрафільтрації і закінчуючи лабораторними перевірками готової продукції. Завдяки цьому досягається висока концентрація і максимальна чистота білка.
Крім того, OstroVit WPC 80 володіє хорошою засвоюваністю, легко розмішується і має гарний смак. Для отримання збалансованого приємного смаку протеїну WPC80 застосовуються тільки якісні смакові наповнювачі, включаючи підсолоджувач сукралозу замість цукру.
WPC 80 це білок, який підходить кожному спортсмену незалежно від рівня підготовки і виду спорту. Також його можуть вживати люди, що проходять реабілітацію після хвороби або травми (за рекомендацією лікаря) в якості гарного доповнення до щоденного раціону.
Основні | |
---|---|
Виробник | OstroVit |