659 ₴
Koji Iron 27 mg від Solgar підтримує вироблення червоних кров'ю дерев'яних тілець і допомагає доставляти кисень до клітин.
Більше 2000 років японці використовували метод ферментації кодзі. Так роблять оцет, місо і соєвий соус. Ферментація - це природний процес, що дозволяє зберегти і поліпшити продукти.
Кодзі - це японський термін, що позначає культивована зерно . Цей процес, заснований на їжі, починається з вирощування культури Коджі на вареної рисі. У світові дозрівання і бродіння кодзі збагачується залізом. Потім його збирають і переробляють в порошкоподібний залізо Коджі.
Ферментоване залізо Коджі Earth Source Food:
Склад в одній порції - 1 капсула:
Залізо (з ферментованого Коджі сульфат заліза, Ultimine ) - 27 мг
Інгредієнти:
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, органічна рисова лушпиння, суміш екстрактів органічного рісу.
Рекомендації щодо застосування:
Приймайте по одній (1) рослинної капсулі в день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.
Основні | |
---|---|
Виробник | Solgar |