409 ₴
CLA - це кон'югована лінолева кислота, яка класифікується як поліненасичена жирна кислота. Є багато наукових публікацій CLA. У статті 2015 року про вплив конюгентної жирової кислоти на склад тіла та енергетичний метаболізм автори (Lehnen et al). Кажуть, що CLA відіграє важливу роль у метаболізмі ліпідів, особливо в окисленій клітинній системі. Зелений чай відомий своїми антиоксидантними властивостями. До складу цього дерева входять поліфеноли, і до цієї групи зв’язків належить EGCG, тобто галлат епігаллокатехину. Зелений чай настільки поширений в основному завдяки поліфенолів. Катехини зеленого чаю мають багато цінних властивостей: вони допомагають контролювати жировий обмін і збільшують швидкість метаболізму, а також збільшують витрати енергії. Крім того, вони підтримують нормальний рівень глюкози в крові. Отже, зелений чай продовжує використовувати не лише фізично активні люди.
Порцій у упаковці: 30
Розмір порції: 3 капсули.
Зміст в: | 1 капсула |
Кон’югована лінолева кислота | 900 мг |
Екстракт зеленого чаю | 273 мг |
- у тому числі EGCG | 80 мг |
- Включно з кофеїном. | 2,73 мг |
Склад: Кальция сіль конюгентовано лінолевою кислотою [80% CLA] (62,5%); екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) [55% EGCG] (15,2%); оболонка капсули (желатин; колір - диоксид титана); засіб проти слежання (магінні солі жирних кислот). Може бути, що виготовляється молоко, соєві бобові, глютенсодеражні зерна (пшениця), яйця, арахіс та інші горіхи.
Приймати по 3 капсули щодня, не розжовуючи, запилюючи достатньо рідини, бажано під час їжі або відразу після неї. Для отримання максимального ефекту препарат слід застосовувати систематично протягом 6-8 тижнів.
Основні | |
---|---|
Виробник | 6Pak |